Ršum: Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo 💖

Ćerka pevačice Ane Nikolić i repera Raste Tara sledeće godine bi trebalo da krene u 1. razred, a njeni roditelji, odnosno majka, smatra da će se za polazak u školu najbolje pripremiti u vrtiću Ljubivoja Ršumovića gde godišnja školarina iznosi oko 5.500 evra! 💸💸💸

Koliko se Ani dopao ovaj vrtić govori i to da se on nalazi u Sopotu, tj da je udaljen od Beograda oko 50 kilometara. 🚗

- Ana je celo leto gledala gde da upiše Taru u predškolsko, kako bi je što bolje pripremila za prvi razred, u koji kreće naredne godine. Raspitivala se kod prijatelja i kolega, a oni su joj preporučili vrtić u kome radi i Ršum. Odmah je zvala da se raspita oko cene školarine i uslova. lako je vrtić udaljen 50 kilometara, mnogo joj se dopao, pa je ćerku tamo upisala. Nije se dvoumila ni kad je čula da će je to za godinu dana koštati 5.500 evra, jer bi i poslednji evro dala za Taru - priča izvor blizak pevačici, pišu Informer i Kurir, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / RTV Pink Official

Poznati pesnik Ljubivoje Ršumović kaže da mu je drago što je Ana upisala svoje dete u vrtić koji je nazvan po njemu. 💗

- Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmladih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet - priča pesnik.

Foto: Printscreen YouTube/ Srpski Krivak

Autor: Redportal.rs / K.Đ.