Poznata novinarka ovoga puta u zamenjenim ulogama

Gordanu Uzelac navikli smo da pratimo na mestima najbitnijih tokova srpske politike. Ovoga puta, Gocu vidimo u potpuno drugom izdanju, ispred kamere kako ona odgovara na pitanja novinara. 😎

RTV Pink objavio je na svom Instagram profilu kratak reel u kojem naša poznata novinarka priča o svojim ranijim godinama i početku rada na televiziji.

Pored svoje ozbiljnosti i predanosti koju nam redovno demonstrira, ovoga puta izašla je njena duhovita strana. Na pitanje novinara šta za nju predstavljaju prve dve decenije života odgovorila je šaljivo:

Uh, kad je to bilo, ne sećam ih se! 😂

Goca je istakla da su dvadesete godine ključne godine za kreiranje uspeha, i da je tadašnji dolazak na TV Pink za nju glavna tačka tog perioda. Kako sama kaže, u tim godinama je najbitniji:

Rad, rad, rad! 💪

Istakla je da je baš u tim godinama naučila da se ne predaje nikada i da je možda jedina žal za tim periodom što nije radila još više.

View this post on Instagram

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

IZVOR: IG / rtvpink

Gordana nam je obećala i da će nova televizijska sezona biti najzanimljivija do sada. Da li nam sprema neka iznenađenja, ostaje da vidimo vremenom. 🤩

Autor: redportal.rs