Pevač priznao da se ljubio sa koleginicom 😁🥰

Pevača Bana Mojićevića upoznali smo kroz prvu sezonu takmičenja Zvezde Granda, a njegovu koleginicu Milicu Todorović naredne godine u istom muzičkom takmičenju. 🎶🎤 Oboje su bili pobednici u svojim sezonama, a Bane Mojićević nedavno je u jednom intervjuu otkrio da su postojale simpatije prema Milici u vreme njihovih muzičkih početaka. 🧐

Kako je Bane otkrio, sa Milicom se desio samo poljubac, a ljubav je bila platonska. 🤷‍♀️😁

Foto: Printscreen Instagram / @mojicevic.bane

- Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije - rekao je Bane i iznenadio sve, pa prebacio temu i rekao da je dva puta mogao da ode na Evroviziju 🧐👇:

- Da pa jeste, jednom konkretno u duetu sa Tanjom, Od simpatije do simpatije, pesma iz 2007. godine, a imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmu koju smo pevali svi zajedno sa pokojnim Šabanom Bajramovićem. Na kraju sveta i negde daleko i nismo se ni pojavili. U suštini bio je to razlog što nas je Saša Popović povukao zbog nameštaljki, tako da se nismo ni pojavili na toj Beoviziji, to mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički sa Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje - rekao je Bane za Scandal, prenose Republika i Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.