Srbija mora da pobedi Crnu Goru ⚽

Fudbalska reprezentacija Srbije posle poraza u Mađarskoj mora da pobedi Crnu Goru ukoliko želi da se plasira na Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Nemačkoj. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prečesto je bio u neverici na pomenutom duelu sa Mađarima.

Srbija je igrala dobro, ali golova nije bilo. Mitrović je postigao čak 2 gola u 2. delu igre, ali su oba poništena zbog nedozvoljene pozicije. Piksi je pred duel sa Crnom Gorom uveren u pobedu kao i u to da će se Srbija plasirati na EP.

Na današnjoj konferenciji za medije Piksi je između ostalog rekao:

Ispratili smo duel Crne Gore i Libana, ali neće oni računati na te igrače. Najveća opasnost preti od Krstovića. Biće to duel u kojem želimo da dominiramo. Da pravimo šanse, da napadamo. Crna Gora može da se sprema koliko hoće, da hrabri sebe jer dolazi u Beograd. Ne očekujemo da njihov selektor kaže 'dolazimo da izgubimo.' Smenili bi ga iste sekunde. Srbija će pokazati što može i šta želi. Nekada izgubiš, nekada pobediš nezasluženo. Jedno je pričati, a drugo pokazati se na terenu.

Selektor je uveren da će reprezentacija sutra odigrati dobar meč i da će doći do veoma važne pobede sa direktnim konkurentom u borbi za plasman. Srbija mora da pobedi poslednje 2 utakmice kvalifikacija, a pored duela sa Crnom Gorom ostao je duel sa Bugarskom u novembru u Beogradu.

Autor: redportal.rs