Svađa na drvljaniku kulminirala krvavim okršajem

Dejan I. (45) uhapšen je u selu Slatina kod Kruševca zbog sumnje da je juče ujutru sekirom ubio svog oca Stanislava I. (70) u dvorištu kuće.

Kako saznajemo od komšija, pretpostavlja se da su se otac i sin posvađali, a za zločin se saznalo kada je osumnjičeni Dejan I. pozvao policiju i rekao im šta je uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dejan je navodno mirno sačekao policiju i predao se bez opiranja - kaže izvor. Meštani sela Slatina kažu da nisu poznavali ubijenog Stanislava, jer je on živeo u Kruševcu.

- Deda je prvi put došao u selo da poseti sina i čula se velika galama. Oko čega su se posvađali, ne znamo, moguće da su imali neke razmirice od ranije - kaže meštanin i dodaje da je svađa kulminirala na drvljaniku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dejan je izašao da cepa drva, a otac mu se približio. Na drvljaniku je ostala velika lokva krvi i kese s hranom - kaže izvor i dodaje da je u kući primećen i alkohol, pa se pretpostavlja da su ga otac i sin konzumirali pre svađe. Malobrojne komšije kažu da se uhapšeni Dejan I. u selo doselio u aprilu, kao i da se zaposlio u Kruševcu.

- Razveden je, a otkako je došao, renovirao je celu kuću. Fasadu je uradio, crep, oluke, kupio je nov nameštaj. Prema nama je bio ljubazan, ali se nije mnogo družio ni sa kim. Nismo primetili ni da mu bilo ko dolazi, a njegovog oca smo juče prvi put videli - kaže komšija.

Autor: Pink.rs

#Slatina

#UBISTVO

#nasilje u porodici