Tačno u ponoć mu poslala snažnu poruku😉

Aleksandra i Filip su zbog ćerke👧 koja će uskoro doći na svet odlučili da ljubavi daju još jednu šansu, što su pratiocima potvrdili na njihov važan datum. Naime, poznato je da su oboje aktivni na društvenim mrežama, a Filip neretko na društvenoj mreži Tik Tok drži lajvove. Na jednom Instagram profilu, koji se bavi aktuelnim i starim rijaliti učesnicima, je sada objavljena fotografija na kojoj se vidi da je Aleksandra tačno u ponoć poslala gif u obliku srca💜 dok je Filip držao lajv uključenje, a njima je tada zvanično bilo devet meseci otkako su otpočeli odnos.

Ona je sve vreme pratila šta on govori, a u trenutku kada je video njenu poruku, Filip se nasmejao😃 i nastavio da priča. Inače, Aleksandra je navodno zahtevala od Filipa da svoj zajednički život započnu u Beogradu, na šta je on već pristao i navodno je već dao kaparu za stan, i to od njenih para.

Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks ga je uslovila da, ako želi da nastave zajednički život, mora da se preseli u Beograd. Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para.

Autor: blic.rs