Isključila komentare, da ne bi prošla kao Kajli🙄

Kim Kardašijan se obratila svojim pratiocima na Instagramu, kako bi uputila podršku izraelskom narodu. U podužoj objavi, na jednostavnoj crnoj pozadini, ona je napisala sledeće:

Poruka mojim jevrejskim prijateljima i porodici. Volim vas. Podržavam vas. Čula sam koliko ste uplašeni i želim da znate da niste sami u ovome. Moje srce se slama kada vidim da su bebe i žene ubijene i mučene pred celim svetom... Brutalni terorizam je uzeo mnoge živote i sada i civili plaćaju najveću cenu...

Potom je nastavila, osvrćući se na patnju svog naroda:

Kao Jermenka, posebno sam osetljiva na ove probleme, jer o genocidu nad Jermenima pričam godinama, i sada, posle meseci sa minimalnim praćenjem medija, Jermeni su žrtve etničkog čišćenja.

U nastavku je rekla da sv treba da pokažemo saosećanje:

Bez obzira na to na čijoj ste strani i koliko vas potresaju dešavanja prethodnih dana, u našim srcima treba da stvorimo prostor za nedužne žrtve koje stradaju zbog moći, politike, rase, vere i nacije...

Kim je ugasila komentare na ovoj objavi, verovatno poučena primerom njene polusestre Kajli, koja je pretrpela niz prozivki zbog podrške Izraelu, zaboravljajući da je njena prijteljica Bela Hadid palestinskog porekla.

Objavu u celini možete pročitati ovde:

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Izvor: instagram/@kimkardashian

Autor: redportal.rs