NISAM IZLEČENA, već ISCELJENA 😇

Poznato je da se u manastiru Tumane kod Golupca dešavaju čuda. Molitve upućene ovom svecu, leče mnoge bolesti, a najnovija svedočenja govore o tome da je ovaj svetac iscelio Snežanu Jovanović iz Niša, koja je potom došla da se zahvali svetiteljima tumanskim Sv. Zosimu i Jakovu za svoje isceljenje. ❤️

Ja sam Snežana Jovanović iz Niša i došla sam da se zahvalim Svetiteljima tumanskim, Sv. Zosimu i Jakovu za svoje isceljenje. Naglašavam isceljenje, jer sam sigurna da nisam izlečena već isceljena.

Njeni rezultati bili su toliko loši da su doktori mislila kako je izlečenje nemoguće. 😔

Moji rezultati su bili toliko loši da doktori nisu mislili da može doći do izlečenja. Posle prve biopsije nije se odmah razmišljalo o operaciji, ali su ipak odlučili da je urade i trajala je nekoliko sati. Bila je to radikalna operacija. U međuvremenu sam koristila ulje iz kandila Svetog Zosima i Jakova i Svetog Nektarija i to sve uz molitve i veliku veru i to želim da naglasim.

Prema Snežaninim rečima, nakon korištenja ulja iz kandila Svetog Zosima i Jakova i Svetog Nektarija, hemoterapija nije bila potrebna.

Nakon toga sa patologije dolazi rezultat da nije potrebna ni hemoterapija niti zračenje. Još jednom naglašavam, ja nisam izlečena, već isceljena. Slava Gospodu Bogu i Sv. Zosimu i Jakovu. 😇❤️

Autor: redportal.rs