U intervjuu za Redportal.rs Aleksa nam je rekao zašto baš Milica, svoje najbizarnije životno iskustvo, kao i da li više voli jednobojne ili šarene majice 😅

Kako opisati Aleksu Simića 🤔? Možda baš u 5 reči, onako kako nam je i odgovorio na pitanje – ektrovertni, sarkastični, emotivni influenser IT-jevac 😎. Na mrežama je poznat po profilima @halomilice. Objavljuje pod motom Sarkazam, ne hejt. Čak 95% komentara na njegovim objavama su pozitivni 🤩!

U intervjuu za Redportal.rs Aleksa nam je rekao zašto baš Milica, gde nalazi ideje za svoje objave, koji pozitivan komentar posebno pamti, svoje najbizarnije životno iskustvo, kao i da li više voli jednobojne ili šarene majice 😅.

Foto: redportal.rs/Lazar Ilić

Šta te je inspirisalo da napraviš profil Halo, Milice? 🧐

Spoj mog smisla za humor koji svakodnevno koristim i Milice! Da bih dao konkretan odgovor i objašnjenje zašto, morao bih da otkrijem i ko je to Milica, a to je, ipak, još uvek tajna 🤫.
@halomilice

#stitch with @Va Vana poklon od moje bake vs poklon od tvoje bake #halomilice #vavana #poklon #calvinklein #papuca #srbija

♬ original sound - halomilice

IZVOR: TT / @halomilice

A zašto baš – Milica? 😅

Ovo još držim u tajnosti i ostaće sve dok ne budem imao 500 k pratilaca na TikToku ili 100 k na Instagramu 😁. To je bio uslov, isti je i ostao i ostaće sigurno! Jedino što mogu jeste da povećam uslov i brojku 🤣🤣🤣.

Moto ti je Sarkazam, ne hejt. Koliko si se do sada susretao sa hejt komentarima zbog svojih objava? 🤔

Pravo da vam kažem, i ne toliko. Što je šokantno! Ja sam iskreno očekivao i mislio da ce biti mnogo više. Rekao bih da je 95% mojih komentara ili „HAHHAHAHA” ili smajli koji plače od smeha, što mi i jeste cilj na svim platformama 😁. Naravno, uvek je tu mesto i za hejt komentare. Meni su oni simpatični, kad zađem u psihologiju osobe koja to piše i još vidim o kome se radi. Bude mi prezanimljivo da ispitujem koje li su traume tu osobu naterale da piše šta piše i koliko ti je život prazan da uopšte pomisliš da se baviš time 😐.

A koji pozitivan komentar, bilo da ti je ostavljen na mrežama, bilo da ti je rečen uživo, posebno pamtiš? 🥰

Jao, ima ih mnogo! Jedan koji bih izdvojio a koji mi je bio ultrasimpatičan: „Jao, ja sam u 8. mesecu trudnoće i mislim da će mi dete od smeha ispasti zbog tebe pre vremena.” Valjao sam se na ovakav komentar 🤣. Nisam siguran da li sam ga dobio baš u ovoj formulaciji, ali konotacija je ta.

Gde sve nalaziš ideje za svoje objave? 🧐

Ovom prilikom ću da zahvalim svim ljudima koji me neprestano, kada kažem neprestano, mislim svaki dan po ceo dan, na bezbroj klipova taguju i meni proradi inspiracija 😎. To mi olakšava da nađem klip i uštedim vreme koje mi je uvek bilo dragoceno. Najčešće preko tagova, a onda i kada sȃm naletim na neki klip koji u meni probudi inspiraciju.

Opiši sebe u 5 reči. 

Ektrovertni, sarkastični, emotivni influenser IT-jevac 💕.

Foto: redportal.rs/Jovi Tomi

Da li si spremio spisak za predstojeći Sajam knjiga i, ako jesi, koje knjige imaš na njemu? 📚📖

Nisam spremio spisak, retko kada spremam spiskove i jako sam loš u tome 😳. To je jedna od stvari koje treba da ubacim u rutinu. Svakako, to će biti skecija Popularna psihologija 📖. Iskreno, ništa drugo ne čitam, romani me ne zanimaju.

Da možeš izabrati jednu pesmu koja bi se puštala svaki put kada uđeš u prostoriju, koja bi to bila? 🎶

Preteško pitanje. To bi bila cela DJ traka jer sam zaluđen tehno muzikom od 6. razreda osnovne 😎. Neka to bude ZHU – „In The Morning”. Pesma mi je za svaki deo dana, da se opustim, meditiram, đuskam, uživam, pevam. Svega ima. Predobra je 🤩.
View this post on Instagram

A post shared by Aleksa Simić (@halomilice)

IZVOR: IG / @halomilice

Sa kojim fiktivnim likom bi se identifikovao i zašto? 

Možda Lucifer. Odmah da napomenem: Ne mislim i ne želim da su svi zaljubljeni u mene i da sam prelep 😅. Nema veze sa tim ovaj moj izbor. Nekako je ultramisteriozan, zna šta radi, a svojom inteligencijom zaluđuje. Neka to bude Lucifer 😈.

Koje je najbizarnije životno iskustvo koje si imao do sada? 🤔

Možda kada sam pohađao istraživače kada sam bio mali. Jeo sam žive skakavce na tim akcijama što smo imali, katastrofa 🤯. Nema potrebe da obrazlažem zašto je bizarno 🤣.

Jednobojne ili šarene majice? 

Stvarno su vam zanimljiva, čudna i ujedno teška pitanja 🤣. U poslednje vreme jednobojne majice, šarene košulje. Sve zavisi u kom sam vajbu.

Koji smajli koristiš za sarkazam? 

Vise volim # da koristim, uvek neki ultrapopularan, a ultrakrindž tipa #sorrynotsorry. Od smajlija bih izdvojio 🙂 – ovaj smajli govori više od hiljadu reči, kamoli o sarkazmu.
@halomilice

#stitch with @frau_jovana_ ja kad preuzmem kormilo: #halomilice #kormilo #restoran #racun #placanje #novac #muskarac

♬ original sound - halomilice

Praviš na Vajberu/WhatsAppu grupu pod imenom Halo, Milice. Kojih 5 osoba prve ubacuješ i zašto? 😁

Je l' vi imate pristup mom telefonu 😳!? Ova grupa postoji i tačno je toliko u njoj, OMG. Ubačeni su moji najbliži ljudi sa kojima se najčešće čujem, blejim, izlazim... Koristimo je za dogovore i planove i određivanje ko će koristiti +1 benefit na žurkama i ostalim eventovima na koje ja budem pozvan 😎.

Da li su u životu bitnije male ili velike želje? 

Reći ću male, a mogu dati i primer što. Neko sam ko stvarno smatra da male stvari pokreću svet. Kada to kažem, ne mislim na gluposti koje kruže reklamama i internetom, nego dubinski kada uđes u tu rečenicu, shvatiš da je tačna ☝🏻. Ukoliko želim da imam vilu na Dedinju (velika želja), neću je ostvariti dok neku mnogo pre ne ispunim. Na primer, želim da napravim CV da bih počeo da tragam za poslom (mala želja).

Poruka za naše slušaoce, čitaoce i gledaoce 👇🏻👇🏻👇🏻

Halo, Milice, jesi videla da mi izlazi intervju na Red portalu 😁? Svim čitaocima hoću da poručim da je stvarno najbitnije raditi na sebi, biti zadovoljan svakim sekundom i živeti život punim plućima, prirodno i iskoristiti sve ono što posedujemo. Apsolutno se ne služite izgovorima, nego krenite da radite na sebi ☝🏻. Moguće je, bez materijalnih mogućnosti, verujte mi 🤗.

Autor: redportal.rs / Jovana Radić