Priča o prelomnim ulogama, prijateljstvima koja su joj promenila život, o najtežim razočaranjima i najvećim dostignućima

Na ispovednim stranicama knjige Lepota drugog života slavna holivudska glumica Šeron Stoun iskreno, poput poverljivog razgovora, priča o svojim prelomnim ulogama, prijateljstvima koja su joj promenila život, o svojim najtežim razočaranjima i najvećim dostignućima 🤩. Ona otkriva kako je posle traumatičnog detinjstva ostvarila karijeru u industriji koja je prikrivala zlostavljanja pod maskom novca i glamura. Deli sa čitaocima priču kako se izborila za povratak nakon bolesti i pronašla ne samo svoju istinu već i ljubav i pomirenje sa svojom porodicom.

Lepota drugog života je knjiga za ranjene i za preživele; to je knjiga koja slavi žensku snagu i otpornost, a ujedno je i poziv na akciju ☝🏻. Ona je dokaz da nikad nije kasno progovoriti.

Foto: redportal.rs/Laguna

Prema rečima prevoditeljke knjige Aleksandre Čabraje 👇🏻

Šeron Stoun me je još u vreme ’Niskih strasti’ zadivila svojom tako retkom sposobnošću da izgleda i ponaša se veoma provokativno a da pritom ne deluje jeftino ni vulgarno. Zato sam verovala da ni njena autobiografija neće biti tipična holivudska priča o menjanju muževa kao čarapa ☝🏻. Naprotiv, ovo je ispovest koju nikad ne biste očekivali od jedne holivudske seks-bombe: potresno svedočanstvo o traumatičnom odrastanju, teškim zdravstvenim problemima i bespoštednoj borbi za opstanak i uspeh u surovom svetu filma.

Autobiografija glumice, koja je podigla prašinu u filmskom svetu, ukazuje koliko ni slava ni novac ne pomažu ako iza svega toga ne stoji jaka ličnost spremna da se bori do poslednjeg daha 😎.

Autor: redportal.rs