Besplatan ulaz uz obaveznu registraciju 👇🏻

Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu održava se po 7. put u nedelju 22.10.2023. u hotelu Metropol u Beogradu, a ulaz je besplatan, uz obaveznu registraciju. 🤩

Učestvuju srednje škole, škole jezika i fakulteti iz inostranstva koje će predstaviti svoje obrazovne programe i stipendije! Na štandovima moći ćeš da pitaš sve što te zanima direktno od njihovih predstavnika! 📚

Za koga: Osnovci, srednjoškolci, studenti i roditelji iz Srbije, Crne Gore i Bosne, kao i stranci u Srbiji

Klikni OVDE za registraciju. 👈🏻

Foto: ino edukacija

Zašto da dođeš na Study Abroad. Fair? 🤔

Upoznaj renomirane institucije: Imaćeš priliku da direktno razgovaraš sa predstavnicima vodećih obrazovnih institucija iz različitih zemalja. Saznaj više o njihovim programima, istražit mogućnosti stipendija i informiši se o studentskom životu u inostranstvu.

Savetovanje i podrška: Stručni INO savetnici će ti pružiti dragocenu podršku i odgovoriti na sva pitanja vezana za izbor fakulteta, uslove upisa i potrebne dokumentaciju.

Informativne radionice: Učestvuj u zanimljivim radionicama i prezentacijama koje će ti pružiti korisne informacije o životu u inostranstvu, viza procesima, troškovima studija i mnogim drugim relevantnim temama.

Posle Sajma: Zakaži besplatne konsultacije sa Ino Edukacijom

Ovo je tvoja prilika da zauvek promeniš svoju budućnost! #BudiSpreman #BudiGlobalan

Autor: redportal.rs