Nakon što je dobio reč on nije štedeo izabrane😬

Današnji dan je bio veoma uzbudljiv, a tome su doprineli takmičari koji su se izjašnjavali ko su najposesivnije osobe u Beloj kući.

Po reakcijama publike na društvenim mrežama, a i samim dešavanjem za crnim stolom, stekao se utisak da je najupečatljivije izlaganje imao Lepi Mića.

Kao neko ko ima određeno životno iskustvo, prvo je ostalima izrekao mudre reči 👇:

Pomaže Bog. Posesivnost ili ljubomora je prisutna kod svakog čoveka, nekad je opravdano, nekada mislim da je to vrsta bolesti. Pretežno je to, u odnosu na nekim ljubavnim vezama gde jedan od partnera pokušava da stavi monopol, na neki način, nad svojim partnerom. To je jako vidljivo, to se sakriti ne može. E sada, posesivnost se opravdava rečima: "Ja te volim, niko te ne voli".

Zatim je nastavio u dahu 👇:

Ovde nema puno iskrenih emocija i ljubavi, nije vidljivo, ali se vidi posesivnost u nekom druženju.

A zatim se dotakao odnosa Janjuša i Aneli 👇:

Nije Aneli smetao Janjuš što je provodio vreme, ali joj je kao smetala Jovana. Ne! Njoj je smetalo što je Janjuš sa njom provodio vreme. A onda ona pokazuje dozu ljubomore. Aneli je broj jedan, a zameram joj jer je u tim godinama kada bi to trebalo da joj bude plitak potok.

A onda je opleo po Matoroj i Aniti 😬👇:

Što se tiče Matore i Anite mislim da je to vrsta neizlečive bolesti, neću to navesti. One su se uzele, znajući kakva je jedna, a kakva druga. To je mnogo teži slučaj, za neke ljude koji imaju bele mantile i slušalice.

Osvrnuo se i na prijateljski odnos Milene i prijatelja, tu nije video posesivnost, nego razumevanje i poštovanje.

Zatim je spomenuo i Bojanu 👇:

Mislim da je Bojana itekako posesivna u druženju i da to opravdava štiteći svoje drugarice kako ona to smatra. Zapravo, ona tu želi da ih zadrži za sebe. Ona time pokazuje lojalnost, ali to nekad prelazi granicu. Ne znam kakva je u vezi.

Za Miljanu je rekao da je posesivna u vezi, ali da ovaj put ne želi da je komentariše jer je slobodna. 😅

Ali je zato prokomentarisao prijateljstvo Teodore i Milice, gde je Teodoru optužio da je posesivna u prijateljstvu i da je povremeno brani čak iako zna da je kriva.

Čitavo izlaganje pogledajte u videu ispod 👇:

IZVOR: YT / ZadrugaOfficialChannel

Autor: Redportal.rs