Ona je govorila o muško-ženskim odnosima, svojim vezama i graškama koje je pravila u rijalitiju

Maja Marinković, popularna rijaliti zvezda, gostovala je u emisiji ''Magazin in'' autorke i voditeljke Snaje Marinković.

Ona je govorila o muško-ženskim odnosima, svojim vezama i graškama koje je pravila u rijalitiju.

Onda je u jednom trenutku, na opasku voditeljke, objasnila i kako je preotela dečka svoje drugarice Aleksandre i tada s eumešala u njihovu vezu, tema je o kojoj se već danima opet spekuliše nakon ponovnog ostvarivanja kontakta Maje i Filipa Cara.

Nisam ja njega preotela...Nikome ništa nisma otela! Ja sam lepo rekla ''Gospođe vežite kera za drvo''! U 21.veku niko ništa ne može da preotme. Kako neko to može? Do tog muškarca ne može niko da dođe, ako on to ne želi.

- Ja sam njima ojačala ljubav i treba da mi budu zehvalni! Oni su posle mene procvetali. Jako bitna stvar je što ja mislim da sam njima otvorila oči. Da sam na njihovom mestu, ja bih svoju sliku uramila u ram! Neko te javno prevario, osramotio i ponizio! Kakva si ti onda jadnica kad možes sve to da oprostiš, opet se vratiš toj osobi. Ja ne odobravam mešanje treće osobe, naravno, ali ako se to desi, a ti pređeš preko svega toga, onda si ti problem - zaključila je Maja.

Autor: redportal.rs