Reper zabranio gostima da koriste telefone 📳

Poznati reper David Ljubenović Devito, kako mediji pišu, juče je navodno stao na ludi kamen i svojoj verenici rekao sudbonosno "da" u jednom restoranu pred oko 70 ljudi koji su morali da potpišu ugovor o poverljivosti! 🧐

Kako Devito nije nosio masku, svoje goste je navodno pismenim putem zamolio da ne koriste mobilne telefone jer nije želeo da bilo šta dospe u medije, o čemu detaljnije možete čitati u tekstu ispod 👇:

Iako se Devito trudio da informacije u vezi sa svadbom ne dođu u medije, izvor koji je bio na pomenutom slavlju kaže da je dekoracija bila veoma čudna, odnosno da je sve bilo u crnim nijansama. 🤫

- Iskrena da budem, malo sam ostala šokirana zbog svega što se izdešavalo, kad smo ušli, bila je gusta magla puštena, crna dekoracija, crni stolnjaci, baš mi je sve bilo nekako čudno. Atmosfera je bila dobra zaista, ali nismo smeli ni da slikamo, ni snimamo, tako nam je bilo rečeno - priča izvor za Republiku, kako prenosi 24sedam.rs,  i dodaje:

- Mlada je zaista bila prelepa, a nismo smeli da slikamo, ni snimamo, jer David odnosno Devito nije nosio masku. Svi smo to ispoštovali, zato i ne mogu da priložim fotografije. Bilo je kažem vam, sve nekako čudno, ali eto, valjda i mi idemo u korak sa svetom što se kaže.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.