Oštro udarila po svom narodu zbog velikog interesovanja za koncert

Bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić svojom Fejsbuk objavom izazvala je burne reakcije u čitavom regionu.

Popularna srpska pevačica Aleksandra Prijović privukla je ogromnu pažnju javnosti u Hrvatskoj, pošto je u rekordnom roku rasprodala tri koncerta u Areni Zagreb i zakazala četvrti.

Ogromno interesovanje za nastupe srpske pevačice razbesnelo je bivšu hrvatsku atletičarku Ivanu Brkljačić koja je žestoko iskritikovala sunarodnike koji ne žale novac za koncert Prijovićke, a za sportske manifestacije traže besplatne karte.

Njena žestoka objava izazvala je brojne reakcije:

U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne ‘hejtujem’ ničiji izbor, ali, dragi narode, kad se organizuje sportsko takmičenje, tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i fudbalskih utakmica… Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigde na tribinama. Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom ne znate da se ponašate, odete pred ceremoniju dodele medalja, nema poštovanja ni navijačke kulture… Za sport, pozoriše, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem… Evo cene ulaznica, dobro nam je, recesije nema! Cene ulaznica: Parter – 25 evra VIP loža – 130 evra VIP loža, stajanje – 130 evra VIP Salon – 80 evra Tribina dole – 32 evra Tribina gore – 27 evra

Autor: redportal.rs