Omiljena pesma od Zorice mu je Ne dam ovo malo duše 🎶

Jedna kuća u mestu Pinosava izgleda drugačije od ostalih jer je na njoj Saša Ilić, vlasnik kuće, naslikao lik svoje omiljene pevačice još iz detinjstva Zorice Brunclik! Kako je Šasa kazao u intervjuu za Kurir, koji prenosi i Pink.rs, ideja za ovu sliku došla je spontano! 😁👇

Odakle tolika ljubav i poštovanje prema Zorici Brunclik? 🤔

Od sedme godine. Nemam poseban razlog zašto je toliko volim, od samog početka to je nešto neobjašnjivo. Kao mali gledao sam je na TV i eto pesma po pesma i dan-danas ta ljubav traje. Predivna majka, predivna žena, predivna pevačica, šta drugo da kažem.

Foto: Printscreen Pink.rs/Pink.rs

Kako ste došli na ideju da naslikate njen lik na kući? 🤭

Jedno veče kad smo završili fasadu sedim ja ispred kuće, gledam i sve mi nešto prazno. Onako pripit, razmišljam i kažem sebi ma ide Zorica. Nazvao sam jednog dečka koji se bavim crtanjem, dogovorili se i to je za tri dana bilo gotovo. I nije kraj ovde, na proleće radim isto ovako samo sa drugom slikom u dnevnoj sobi. Biće veća i još lepša.

Da li ste se upoznali sa Zoricom? 😁

Jesam, prošle godine na Tašmajdanu na njenom koncert. Bio Sam u VIP- u, mnogo nas je lepo ugostila, i obećala je da će doći, ali verovatno zbog obaveza nije stigla. Ranijih godina sam često išao ispred njene kuće i nosio poklone, međutim nikad nju nisam video, ali Kemiša jesam i njemu sam davao poklone.

Koja je vaša omiljena pesma od Zorice? 🤔🎶

Sve. Ali eto "Ne dam ovo malo duše" me podseća na pokojnu majku pa možda ta pesma, eto. Ali sve volim i sve slušam.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.