Mina smatra da ga je Vanja iskoristila za marketing 👇

Nekadašnja rijaliti učesnica Mina Vrbaški bila je gošća u sinoćnjem izdanju emisije Pitam za druga koju je vodila Anastasija Buđić. 📺 Minu dugo nismo videli na malin ekranim i u medijima, ali ako uzmemo u obzir informacije koje je sinoć iznela pred kamerama RED TV-a, o njoj će se pisati narednih dana! 😁

Naime, Mina je u pomenutoj emisiji govorila o dugogodišnjem prijateljstvu koje ima sa Nenadom Aleksićem Ša i tom prilikom otkrila da nije bila pozvana na svadbu sa Vanjom , te da se Ša razveo od Vanje tajno! 😯

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Kako ti deluje situacija u kojoj se Ša našao - upitala je Anastasija.

- Meni je u ovim trenucima njega mnogo žao, jer je ona jedna neiskvarena duša, on je jedno dete zarobljeno u telu čoveka. Naleteo je na neku klinku, za koju ja saznajem da je u vezi sa Ša. Ja kažem hvala Bogu, on ulazi sa Vanjom u odnos i naše prijateljstvo se hladi. Ja kažem to je normalno imaš devojku i to je okej. On se u tim trenutima povukao, ja sam mu bila podrška. Dolazi momenat da ja nemam pojma da se on ženi, ja saznajem taj dan. On meni kaže biću pozvana, ja sam znala dok se nije znalo javno. Ja sam ga pitala da li je on siguran u to, ja ne verujem u takve devojke. Ona non-stop koketira sa drugim muškarcima i onda dolaziš u stanje da ulaziš u odnos sa takvim čovekom starijim - rekla je Mina i dodala:

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Ja saznajem da je njemu svadba tog i tog datuma, nadam se da će me pozvati, međutim ništa. Imali smo tetoviranje, zajedno smo se tetovirali, i vidim ja da je Vanja gledala mene ispod oka. Bez razloga naravno, naš odnos je bio prijateljski. Ja se tetoviram jako dugo, nisam imala dinar kod sebe i nisam imala prevoz da se vratim. Pitam Vanju da li mogu da me odvezu, ona kaže da pitam njega. Ja pustim i kažem i Dinu da se ne brine imaću prevoz kući. Ja ga zovem posle pola sata, on meni snima kako se napu*ava sa njom, kako je ona njemu napravila dramu zbog mene, ja to ne zamerim toliko - rekla je Mina.

- Mene niko nije pozvao na svadbu, ja sam mu napisala: ''Hvala na pozivu bilo mi je prelepo''. Ona je njega ucenjivalo da ja ne smem da dođem. Posle nekog vremena mi smo se čuli, ona je tad imala spontani, on mi je ispričao da ga je ucenjivala, zato se mi nismo više družili. I u momentu mi kaže da treba da uđe u Elitu, ona nema burmu na ruci, kezi se dok je on u rijalitiju. Dobila je marketing, i sve to je uradila zbog toga. Mnogo mi je krivo da se toliko ponizio, prodao je taj stan, i kupio je drugi stan da bi imao za nju i njeno dete. Kaže da je mnogo sina zapostavila, ona ide sa drugaricama non-stop. Oni su se razveli, ne znam da li to iko zna - rekla je Mina, pa nastavila:

- Meni je rekao da je i on preterivao, i on je posesivan i oboje greše - rekla je Mina.

- Šta znaš za nju - upitala je Anastasija.

- Znam sve sa kim je bila - rekla je Mina.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: K.Đ.