Vendi: Medijska pažnja preko nebitnih mi ne treba! 🤷‍♀️

U sinoćnjoj emisiji AmiG Show voditelj Ognjen Amidžić ugostio je rijaltii zvezdu Maju Marinković i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi. 📺 Njih dve tokom emisije ušle su u sukob koji je izazvala Vendi dok se obraćala Ognjenu! 🧐 A šta se tačno desilo, saznajte u nastavku teksta! 👇

- Nikad mi nije bilo jasno, svi jedni s drugima i posle se druže i ništa im ne smeta - rekao je Ognjen.

- Znaš šta je najfrapantnije?! Ti se prema njima ponašaš kao da su normalni. Tu si ti za posmatranje - rekla je Vendi.

- Ognjene, znaš o čemu se radi, postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto da bi malo dospele u žižu javnosti ako im to zakaže kroz nekoliko godina. Ne pecam se na te niskobudžetne fore s obzirom na to da smo u najgledanijem šouu, ozbiljnoj emisiji, da nismo pod šatorom - rekla je Maja.

- Ti si inteligentan čovek, pa prosto moram tvoju inteligenciju da ukrasim, da ne kažem oplemenim. Kad neko nekome kaže: "Obrišem ku**c od tebe" ili "služiš mi samo za ku**c", a pored njega stoji njegova devojka, on priznaje tu osobu za devojku, a ovu smatra za brisanjem ku**a, ne samo nje nego i oca i ne zna da se povuče, nego i dalje juri tog muškarca, to govori da za osoba nema ni trunku samopoštovanja - rekla je Vendi.

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Pošto je gospođa pobožna, kosi se sa principima da se žena koja je pobožna penje na krkače zauzetom muškarcu u toku vašara - rekla je Maja.

- Kada je Miloš Obrenović doveo kalemare sa granice Bugarske, on je okitio obod Boegrada, tzv. Beli potok i slično - nastavila je Vendi.

- Dobili ste malo medijske pažnje preko mene - odgovorila joj je Maja.

- Medijska pažnja preko nebitnih mi ne treba - rekla je Vendi.

- Nisam pod šatorom, pa nije ni vreme ni mesto da se raspravljam sa njom. Popela se žena zauzetom muškarcu na krkače. Uljez vam se uvukao u cveće... Moja majka ne može da bude znojava sa masnim prstima, ti se nisi presvukla od vašara - rekla je Maja.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Koliko moraš da budeš iskompleksiran da operišeš sve na sebe? Totalni je anonimus - rekla je Vendi.

- Ponavljaš se, treći put ponavljaš istu priču - rekla je Maja.

- Osoba gde god se pojavila napravila je štetu, samo uneredi gde god se pojavi, bukvalno je izmet gde god da se pojavi - rekla je Vukelićka, kako prenosi Pink.rs.

- Svi smo naši, Vendi jaši - ponavljala je Maja.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: K.Đ.