Sofija i ona se poznaju od ranije.

Manekenka Sofija Milošević našla se na meti prevarantkinje koja je tokom ovog leta u Crnoj Gori izvarala za veliki novac.

Sofija je od mlađe ženske osobe koju je poznavala duže vreme a koja je na čelu kriminalne grupe, poručila skupoceni sat ali do današnjeg dana nije dobila ni sat ali ni povraćaj novca.

Prema našim saznanjima, koja smo juče objavili, ova kriminalna grupa ojadila je više ljudi sa estrade i iz sveta sporta, među kojima je i manekenka Sofija Milošević.

- U pitanju je devojka koja radi kao "personal šoper", uspela je da prevari mnogo ljudi, između ostalih i Sofiju. Sofija i ona se poznaju od ranije i nijenog momenta nije sumnjala da je u pitanju prevarantkinja. Srele su se letos u Crnoj Gori i ona joj je obećala da će joj nabaviti povoljno sat koji na tržištu ni za veliki novac teško može da se nađe.

- Dotična je u početku govorila kako joj treba vreme da se sat transportuje i prebaci u Srbiju a nakon nekog vremena isključila je telefon i prestala je da joj se javlja. Sofija je tada shvatila da je prevarena.

- Devojka je bila smeštena u luksuznom hotelu Ridžent u Tivtu. Predstavljala se kako dolazi iz ugledne porodice i živi u Londonu gde ima prijatelje koji se bave trgovinom skupih satova ali i da povoljno prebacuju veliku količinu novca u inostranstvo. Tako je nekolicinu naših poznatih ličnosti "navukla" da joj poveruju i preko nje naruče limitirane satove .

Autor: Telegraf.rs