Glumac kaže da očekuje da će time deci pružiti bolji život

Popularni američki glumac Mark Valberg (kojeg se matoriji od nas sećaju kao rep izvođača Marki Marka) ovih dana je preselio svoju porodicu u Nevadu, nakon što je prodao svoju vilu u Los Anđelesu za neverovatnih 55 miliona dolara.

On je takođe prodao svoju kuću u Las Vegasu za 16,6 miliona dolara, prema dokumentima do kojih je došao Las Vegas revju džurnal.

52-godišnji glumac је u aprilu rekao za magazin People da njegova porodica obožava Vegas i da se njegovo četvoro dece lepo smestilo tamo.

U ranijim intervjuima Volberg je rekao da je živeo u Los Anđelesu zbog posla, budući da je snimao filmove. Sada se međutim, situacija promenila.

- Selimo se u Vegas kako bih mogao da svojoj deci pružim bolji život i kako bismo mogli da sledimo svoje snove, bilo da je to moja ćerka koja želi da postane jahač, moj sin koji želi da postane košarkaš, ili moj mlađi sin kojeg interesuje golf. Ovaj izbor je imao mnogo više smisla za celu porodicu - rekao je on.

Kada je u pitanju njegova profesija, nju je relativno skoro nazvao najtežim poslom.

Prema nekim najavama, još uvek nezvaničnim, Volberg bi uskoro mogao da se skroz povuče iz šou-biznisa, a ovo preseljenje bi išlo u prilog takvim glasovima. Ostaje da se vidi da li se radi samo o glasinama ili se ipak iza brda nešto valja.

Autor: redportal.rs