Marko Miljković i Luna Đogani čekaju 2. ćerku 👶

Bivša rijaliti zvezda Luna Đogani željno iščekuje svoje drugo dete, a samo nekoliko dana deli je do porođaja! 👶

Kako saznaje Pink.rs, Luna je danas završila poslednje pripreme pred odlazak u porodilište. Spakovala je sve neophodne stvari za bebu i sebe, te s nestrpljenjem iščekuje odlazak u bolnicu, a potom i dolazak na svet svog drugog deteta. 💘

- Luna će sutra biti primljena u porodilište, tačnije u GAK Narodni front. Tu će se poroditi, trudnoću joj vodi isti lekar koji je to činio prvi put kada je bila trudna sa Mijom. Ne plaši se, vrlo je staložena i srećna, uzbuđena zbog svega što predstoji. Danas je čitav dan pakovala stvari za bolnicu, snimala se i za društvene mreže - kaže za Pink.rs izvor blizak Đoganijevoj i dodaje:

Foto: Instagram.com / @luna_djogani

- Sve je dogovoreno i zakazano, porodiće se u sredu, carskim rezom. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama i jedva čeka da u sredu uzme bebu u ruke. Čeka devojčicu, ime još ne otkriva, ali znam da će se zvati na L, pošto je prvoj ćerki dala ime po početnom slovu imena svog muža - kaže izvor za pomenuti medij.

Luna je, inače, danas, pred odlazak u porodilište, posetila frizera, odakle se pratiocima javila uz komentar: "Moram se lepa poroditi".

Nešto kasnije pokazala je kako se pakuje za odlazak u bolnicu.

- Poslednji dan kod kuće, pakujem se definitivno za porođaj, nisam htela ranije, da nešto ne zaboravim. Nadam se da će mi sve stati u torbu, sada znam bolje nego prošli put šta mi sve treba - rekla je Luna.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs