Aleks otkrila da joj je pretio oduzimanjem deteta ukoliko ga rodi, smatra da bi Filip bio najsrećniji kada bi pobacila 👇 😟

Tokom sinoćne večeri Dušica Jakovljević ugostila je u studiju televizije Pink Aleksandru Nikolić koja je zbog svoje trudnoće i odnosa sa filipom Carem trenutno jedna od glavnih tema u medijima. 🤷‍♀️

Naime, Aleks je otkrila da je u 3. mesecu trudnoće i da nosi devojčicu, te da Filip nije zadovoljan što će postati otac. Kako navodi pobedica Zadruge 6 Filip joj je navodno kazao da dete rodi i ostavi mu ispred praga... 😮

Detaljnije u tekstu ispod 👇:

Filip Car gledao je Aleksandrino gostovanje na Pinku i uključio se putem poziva u emisiju gde je izneo potpuno drugačiju stranu priče od Aleksandrine. I jedno i drugo tvrde da imaju dokaze koje će izneti u narednom periodu. 🤷‍♀️

- Ne želim tog nasilnika da slušam - ljutito je rekla Aleks.

- Moglo je biti i bolje, ali okej. Ovako, vidim da je moja domaćica danas pravila pasulj, pa ju je rano proterao. Što se tiče toga kakva je bila moja reakcija, ko se kako ponašao u odnosu između mene i ne i da li je bio nasilja što je rekla, svi gledaoci koji prate moći ćete videti dokaze crno na belo na mom instagramu - rekao je Car.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Offiicial

- Moći ćete da vidite i poruke koje sam slala njegovoj sestri posle epizode u Parizu. Nastavi mangupe - rekla je Aleks, a onda je napustila studio.

- Biću kriv svakako pošto se radi o ženi, pogotovo o ženi koja je u drugom stanju...Moj život se promenio iz korena do momenta dok devojka nije rekla da ide na abortus. Ta devojka mi je uručila čestitku na rođendan, rekla mi je da nije spremna za ovaj život i za sve to, molio sam da se povučemo u ilegalu. Kada mi je rekla da nije spreman za takav život, da će izgubiti popularnost, ona je izkomercijalizovala našu situaciju. Njoj su vrane oko nje popile mozak, meni se srušilo svet - rekao je Filip.

- Je l' neko tvoje ponašanje prouzrokovalo tu njenu odluku - pitala je Dušica.

- Ne, videćete sve u porukama i kakvo je bilo njeno ponašanje prema meni. Ja ću objaviti snimak razgovora mog i njenog, znao sam šta me čeka, pogrešnim ljudima je pričala šta mene čeka, pa da ne ispadnem ja baš toliki monstrum. Za mene je specifično da se kaže da sam nasilnik, jer sam to pokazao u "Zadruzi". Ja ću pokazati svakome ko ima imalo mozga, koja ne zna šta radi, kada je ona meni rekla da ide u Beograd i kada sam video da je spakovala sve stvari, kada je meni bilo rečeno da će ona abortirati, meni se srušio ceo svet, ja sam rekao da ne može da očekuje ništa drugo od mladalačkog života. Kada joj je doktor rekao u Beogradu da će biti rizično da abortira po njen život, odlučila je da ne abortira. Ja sam joj uplatio 1.000 evra - rekao je Car, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- Jeste, ali da se ne bih upalila na tiktok da ne prokomentarišem bilo kakvu temu - rekla je Nikolićeva.

- Da li je dan pre rođendana pozvala Irenu da ide za Beograd - pitao je Car.

- Ne, ne, ne. Ja sam sa njim razgovarala na dan njegovom rođendana o tome, bio je potpuno opušten. Rekao mi je da se pomirio sa mnom samo zato što sam ja trudna - rekla je Aleks.

- Da ja tebe nešto pitam, da li si ti pre bilo kog skandala na rođendanu, donela odluku - pitao je Car.

- Šta me je navelo na to da pomislim da nisi čovek kome ću da rodim dete - pitala je Aleks.

- Šta te je navelo?! Moje sedenje kod kuće po ceo dan?! Pustiću snimak razgovora s tobom u kom govoriš da si namerno rekla da sam te maltretirao i da ćeš mi se us**i u život - rekao je Car.

- Da li si me ikada počupao za kosu, lupio mi šamar nakon rijalitija pa sam morala kod zubara jer mi je pukao zub - pitala je Aleks.

- Kunem se u sve - rekao je Car.

- Da li sam bila povređena i ljuta kada sam pisala tvojoj sestri iz Pariza kada sam rekla da si me počupao za kosu - pitala je Aleks.

- Ma šta si ti pisala...Nama je odnos bio milina, ja sam stalno kriv za nešto, to je sve iscenirano. Osećam se kao u horor filmu - rekao je Car.

- Ja imam snimljen poziv kada si pričao sa mojom drugaricom gde si rekao da striktno želiš da abortiram i da ako ga rodim, da ćeš mi oduzeti dete - rekla je Aleks.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Maja mi je poslala poruku: "Bude li taj klošar nastavio da me naziva pogrdnim imenima, poslaću taj snimak gde se samozadovoljava" - pročitao je Darko.

- Daj više nek sjaše s mene Maja, ona je kao matičar, upletena u 420 brakova. Kada je videla da neće biti ništa i kada se osetila povređenom, ona je dala sve u medije - rekao je Car.

- On bi najsrećniji bio da ja pobacim to dete, jer njemu to stvara pritisak. Čovek laže, a ja kažem da me je čupao za kosu i izbacio iz kuće trudnu - rekla je Aleks.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.