Gosti na prvom Aleksandrinom koncertu bili su Aco Pejović i Dejan Kostić 😎🎤

Jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni danas zasigurno je Aleksandra Prijović koja je uspela da rasproda karte za čak 3 koncerta u beogradskoj Štark Areni! 😎

Prijovićka je sinoć održala prvi od tri koncerta na kome je gost bio Dejan Kostić sa kojim je otpevala pesmu sa novog albuma Ludnica. Ovu emotivnu baladu Prijovićka je sinoć posvetila sinu! 💘

- Sad ide jedna pesma za mog sina. Volim te najviše na svetu - kazala je pevačica, nakon čega joj se na sceni pridružio Dejan Kostić.

@redportal.rs

tiktok viral fyp fypシ foryou redportal aleksandraprijovic arenakoncert

♬ original sound - 𝗥𝗲𝗱 𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹

IZVOR: TT / @redportal.rs

- Dobro veče, Beograde! Dobro došli na moj prvi solistički koncert. Pre 15 godina, sećam se, kada smo moja majka i ja prolazile prvi put pored Arene, to je bio moj dolazak u Beograd. Tada sam joj rekla: „Mama, zamisli da jednog dana držim ovde koncert”... To se činilo nemoguće - kazala je bila, pa zaplakala naočigled svih, kako prenosi 24sedam.rs.

- Mama, znam da i ti plačeš... Mislim da ste primetili da ne mogu da sakrijem u poslednje vreme emocije i da često zaplačem na nastupima. Tako će biti i večeras. Želim da plačemo i da se smejemo, da ovo bude veče za pamćenje i da uživate - poručila je pevačica. 

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

IZVOR: IG / @aleksandraprijovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.