Aleksandra: Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. 😡

U medijima je tokom jučerašnjeg dana objavljena vest da je pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić trudna sa sada već bivšim partnerom Filipom Carem. Aleks je tokom dana u okviru TikTok lajva potvrdila lepe vesti i otkrila detalje odnosa sa Filipom, kao i koje ime će dati bebi. 🧐👶

Kako je Aleks otkrila, ona čeka devojčicu, nalazi se u 3. mesecu trudnoće, a ime koje je odabrala za naslednicu glasi Talija. 💝

- Pa imam jednu želju. Jako bih volela da se zove Talija, meni je to prelepo. Ma nema šta, tako će se zvati - rekla je ona i kasnije dodala.

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve - rekla je ona.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Kada je reč o Filipu, Aleks je kazala kako ne on nečovek, te da nikome ne bi poželela da bude u vezi sa njim.

- Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno nista - rekla je ona.

- Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno - otkrila je ona, kako prenosi Telegraf.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs