Crno-beli spremni za početak sezone ⚫⚪

Košarkaši Partizana okupili su se u okviru Media day-a pred početak sezone i novinarima odgovarali na pitanja koja najviše interesuju javnost.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Trener crno-belih Željko Obradović otkrio je okupljenim predstavnicima sedme sile da klub razmišlja o još jednom visokom igraču:

- Iskreno razmišljamo o još jednom visokom igraču, ali ne po svaku cenu. Mi smo izanalizirali i ako budemo dovodili, tačno znamo profil igrača kakav želimo. Na tržištu postoje neki igrači, ali ja nikad nisam hteo da žurim. Ovaj tim je dobar, raduje me hemija i želja igrača, raduje me kako su se četvorica novih uklopili.

Obradović ističe da je samo šampion Evrolige doveo jednog igrača, dok su se svi drugi pojačali i promenili rostere:

- Svi su se pojačali, promenili rostere, osim aktuelnog šampiona, Real Madrida. Doveli su samo jednog igrača, ali jako bitnog, Fakunda Kampaca. To je logično, s obzirom da su bili prvaci i da imaju poverenje u igrače. To je situacija koju bi svaki trener poželeo, da ima isti tim što duže na okupu.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Trener crno-belih govorio je i o novim pojačanjima Partizana:

- Novi momci su bili prvog dana novi, sada su tu već mesec dana, tako da, rade, trude se. Atmosfera je dobra. Pokušavamo da pomognemo jedni drugima. To je najvažnije od svega. Pripremni period za to služi. Da neke stvari isplivaju na površinu i da se vidi šta bi to trebalo da bude na višem nivou da bismo bili u mogućnosti da se takmičimo sa svim timovima u ABA ligi i Evroligi - zaključio je popularni Žoc.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Crno-beli počinju takmičenje u ABA ligi u ponedeljak 2. oktobra kada dočekuju Mornar od 19.00 časova.

Autor: redportal.rs