Hitna pomoć mogla samo da konstatuje momentalnu smrt

TREBINJE: Tridesetjednogodišnji državljanin Turske K. Š. poginuo je u nedelju oko 11 časova u trebinjskom naselju Luč, u Ulici Stepe Stepanovića, padom sa zgrade koja je u izgradnji i na kojoj je radio kao građevinski radnik.

Odmah nakon nesreće na lice mesta je izašla dežurna patrola Policijske uprave Trebinje i ekipa Hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje momentalnu smrt nakon pada.

Radnik je, prema tvrdnjama očevidaca, pao sa 7. sprata, odnosno, 23 metra visine, preskačući sa balkona na balkon i dok su oni strčali stepeništem, on već nije davao znake života, pa je i medicinska ekipa bila bespomoćna 😥💔.

Na zgradi su bila i njegova dvojica braće koja su svedočila padu jer i oni izvode radove na istoj zgradi za jednu mostarsku firmu, koja je podizvođač na izgradnji zgrade.

Sva trojica braće su, kako saznaju Nezavisne, moleri, i izvodeći unutrašnje radove, bili su u papučama, što je nesretnom mladiću najverovatnije i uzrokovalo smrt, jer se u papučama dodatno poklizao, a pad je, prema nalazima obdukcije, sa ovolike visine morao biti fatalan.

Autor: nezavisne.com