Od skromnih početaka do najuspešnije komercijalne TV u regionu 📺

Televizija Pink pojavila se skromno u etru 16. septembra 1994. godine u 20 časova, a danas je najuspešnija i najgledanija komercijalna televizija u ovom delu Evrope!

U čast 29. rođendana, sinoć je priređena proslava u zgradi TV Pink na Dedinju, na kojoj je vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović podsetio na sve uspehe ružičaste imperije.

Ono što moram da kažem radnicima televizije Pink jeste da je TV Pink svojim profitima i svojim napornim radom uspela da u ovih nekoliko decenija napravi celu grupu koja ima preko 10 ili 11 kompanija, od Air Pink-a, do PR-DC-a, DVVC- a, JMBC -a, teško je i nabrojati sve, Apolona, City Records... I to je sve Pinkova investicija. Od sledeće godine, sve te investicije će se ponovo vraćati na Pink, što će se odraziti na vaše plate. Tako da smo do sada radili mi za njih, sad će oni malo za nas.

Televizija Pink u ovom trenutku ima 60 televizijskih kanala u svim kablovskim sistemima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a koji se kroz ponudu IPTV-a emituju širom Evrope. Pored Srbije u kojoj je Pink najgledanija komercijalna televizija, kanali Pink M i Pink BH najgledaniji su na prostoru Crne Gore, odnosno Bosne i Hercegovine.

View this post on Instagram

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

IZVOR: IG / @rtvpink

Autor: redportal.rs