Otac 8 dece 😊

Saša Mišić „zakuvao je“ javnu scenu u Srbiji sad već legendarnom emisijom Paklena kuhinja. „Izvirivao je“ iz svake šerpe, lonca i rerne, a onda nam je nestao iz vidokruga, ne samo gastronomskog 🍜. Sećamo se tužne situacije kada ga je supruga Nemica 2011. godine ostavila sa troje dece jer nije mogla da se navikne na život u Srbiji 💔. Međutim, i priča koja je usledila nije bila ništa manje uzbudljiva.

Čuvenom kuvaru život se okrenuo naglavačke kada su mu deca kasnije ipak oduzeta i dodeljena majci. Epilog porodične drame nismo saznali. 😞

Mediji su preneli samo da je Saša u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven. 😊

Gde je „pakleni kuvar“ nestao, kako danas izgleda, čime se bavi? Ako krenete da guglate, pronaći ćete njegov sajt na kome, između ostalog, poziva zainteresovane na kurs kulinarstva:

Vođen snom o savršenstvu, 30 godina uspešno poslujem u ugostiteljstvu i pomažem drugima na putu do uspeha. Da li znate gde sam naučio sve ovo što želim da podelim sa vama? Krenuo sam od kuvarstva, a stigao do menadžera i stručnog savetnika jer sam uvek želeo još znanja, još istraživanja, još veština. Nisam prestajao da učim. Kazaćete da sam štreber. Ok, može i tako. Ne ljutim se. Učitelji su mi bili vrsni majstori svog zanata sa svih meridijana, od nemačkih, francuskih do japanskih doajena kulinarstva. Od njih sam naučio mnogo, a ono što je sada moj cilj je: da prevaziđete mene! Jer znate kako se kaže, najbolji je onaj učitelj kojeg učenici prevaziđu.

Šta kuvar sprema dok konobar drema, Začin na moj način, Zaboravljena kraljica zimnica ‒ tek su neki od naslova kratkih video-snimaka. Mnogi su pregledani više desetina hiljada puta. Pratilaca je bezbroj. Ljubitelji gastronomije i dalje vole njegove „paklene“ recepte i ostale savete, a primetili smo i da je na Instagramu imenu i prezimenu dodao prefiks hadži. 🤗

Autor: hellomagazin.rs