Održaće se na Beogradu na vodi

Za sve savremenike padela u našoj zemlji – sporta sa najbržim rastom na svetu – vesti ne mogu biti bolje! “Padel Belgrade Open BMW Delta Motors” stiže u Srbiju 30.septembra i 1.oktobra, a uz njega i najbolji igrače padela u našoj zemlji i gostujući timovi iz inostranstva. 

Foto: PROMO

Turnir će biti održan u tri kategorije - Master, Rekreativna i Miks, gde će u najkvalitetnijoj Master kategoriji nastupiti ekipe iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske - kojima će se pridružiti i dva izabrana  tima iz Srbije. Kvalifikacioni turnir za Rekreativnu kategoriju “Padel Belgrade Open-a” kreće od 25. septembra sa žrebom koji će obuhvatiti 32 takmičarska para – dok će polufinala i finale za koje će se boriti 4 najuspešnija tima iz kvalifikacija biti održana za vikend 30.septembra i 1.oktobra. Program dana finala u Master i Rekreativnim kategorijama će biti upotpunjen mečom i u Miks kategoriji, u kome će nastupiti dva izabrana muško-ženska tima iz selekcije timova tog profila koji su učestvovali na pripremnim turnirima za “Padel Belgrade Open” proteklih nedelja.  

Foto: PROMO

Za potrebe ove izuzetne sportske i zabavne manifestacije – najsavremeniji turnirski padel centar će biti podignut na najatraktivnijoj lokaciji našeg glavnog grada – šetalištu pored zgrade Geozavoda u “Beogradu na vodi”, sa svim sadržajima koji će iskustvo boravka takmičara, publike i medija učiniti jedinstvenim i identičnim sa najvećim i dugogodišnjim događajima ovog profila u svetu. Svoju stručnu podršku turniru od pripremne faze nadalje dao je i čuveni Pako Gonzales - jedna od najuticajnijih svetskih figura u ovom sportu. 

Autor: redportal.rs