Statistika je rekla jedno, ali hip-hop atrakcija je iznela specifično tumačenje iste

U novoj emisiji Magazin In, koja uzgred budi rečeno, ove sezone slavi svoju 23. godinu emitovanja na TV Pink (mašala! 🥂) jedna od tema bila je šta muškarci prvo primete na ženama.

Uvek spremna domaćica Sanja Marinković je pokazala statistiku po kojoj najveći broj muškaraca (čak 41%) prvo primete osmeh, zatim na red dolazi kosa (19%), oči (15%), da bi tek na začelju došlo telo (12%), odeća (10%) i lice (2%).

Foto: Pink TV/printskrin

Oko ovoga se brzo razvila polemika, da li su anketirani muškarci bili iskreni ili ne (istina, nekima od nas iz redakcije zaista nije jasno kojih 10% prvo gleda žensku odeću 🤔), da bi gošća, legendarna hip-hop atrakcija Mimi Mercedez pojasnila o čemu se najverovatnije radi.

- Mislim da to zavisi od toga šta muškarci traže. Ako traže devojku za seks, primetiće prvo njeno telo, ali ako traže ženu za brak, sigurno će primećivati druge stvari, kao što je osmeh - zaključila je ona, dodavši nešto kasnije da je ponašanje žena jako bitno, a kao glavni dokaz u prilog tome je navela voditeljku Anu Radulović.

Foto: Pink TV/printskrin

U novom izdanju emisije gošće su, osim Mimi, bile Ana Radulović, Ruška Jakić, Dalila Dragojević, Cakana i Stevan Radivojević, tako da se mogli čuti jako zanimljivi odgovori na temu žensko oružje za privlačenje muške pažnje.

Autor: redportal.rs