Panceri i dalje bez selektora

Jirgen Klop ne želi da bude novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, pošto ima dugoročni ugovor sa Liverpulom, izjavio je danas agent engleskog kluba Mark Kosicke.

Fudbalska reprezentacija Nemačke je trenutno bez selektora, pošto je pre nekoliko dana Hansi Flik dobio otkaz posle serije loših rezultata na prijateljskim mečevima.

Nemačka je domaćin EP 2024. zbog čega igra samo prijateljske utakmice. "Panceri" su sinoć pobedili Francusku 2:1, a nemačku selekciju je na ovom meču vodio sportski direktor Rudi Feler.

Klop je bio kandidat za selektora Nemačke 2021. godine posle odlaska Joakima Leva. Pojedini nemački mediji su preneli prethodnih dana da bi menadžer Liverpula mogao da zameni Flika.

"Jirgen ima dugoročni ugovor sa Liverpulom. On je nije dostupan za poziciju selektora nacionalne reprezentacije Nemačke", izjavio je Kosicke za nemački Sportšau (Sportsćau).

Klop ima ugovor sa Liverpulom do juna 2026. godine. Nemački mediji navode da su kandidati za selektora "pancera" Julijan Nagelsman i Feliks Magat.

Autor: Tanjug / redportal.rs