U torbi uvek nosi i mali ventilator. 🌬🌀

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić dala je intervju za portal pariskog magazina L'Officiel.

Intervju i fotografisanje se odvilo u Parizu, u rezidenciji ambasadora Srbije u Francuskoj.

Foto: L'Officiel/Mio Mir Milic

Na pitanje šta je njen svakodnevni stil, otkrila je da voli eleganciju i jednostavnost, bilo da ide na posao, provodi vreme sa prijateljima, putuje ili učestvuje na važnom javnom događaju.

- Mislim da bi svaka žena, kada je u pitanju moda, trebalo da bude svesna šta njoj odgovara, da se uklapa sa njenom ličnošću i situacijom - rekla je Tamara Vučić.

Foto: L'Officiel/Mio Mir Milic

- Pozitivan odnos prema životu i svetu je glamurozan, kao što je i srpsko gostoprimstvo, koje je dobro poznato. Srpski glamur je i deo naše istorije, konkretno dinastije Nemanjića, kada su srpski dvorovi bili preplavljeni sjajem i glamurom vladajuće porodice - istakla je ona o glamuru kod Srba.

Foto: L'Officiel/Mio Mir Milic

Novinari L’Officiel su je pitali i šta joj se trenutno nalazi u tašni.

- Često je prepuna različitih stvari. Pored telefona, novčanika i ključeva, tu je i pasoš, pošto se ne nalazim u svojoj zemlji, kao i sjaj za usne, ogledalo, rokovnik, maramice i naočale za sunce. Ali, ono što odvaja moju tašnu od ostalih je nešto što sam skoro primetila mali ventilator koji se krije u dubinama moje torbe za šoping - rekla je.

Foto: L'Officiel/Mio Mir Milic

Upitana da li je "zavisnica od cipela“, kaže da ne bi to rekla za sebe, ali da se njen muž verovatno ne bi složio. 😂

- Na početku našeg braka mi je rekao: "Nisam znao da sam oženio stonogu" 😅. Naravno, treba napraviti razliku između muškog i ženskog pogleda na tu temu. Što se tiče cipela, moj izbor su uvek štikle elegantne, šik i savršene - govori Tamara Vučić.

Stil Francuskinja joj se veoma sviđa jer one ne brinu za godine i vode računa o sebi.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

IZVOR: IG / tamara.vucic.serbia

Autor: redportal.rs