Nova učesnica Elite govorila o odnosu sa suprugom

Tokom sinoćne emisije Elita 7 Izbacivanje voditelj Darko Tamasijević razgovarao je sa učesnicima među kojima je bila i Aneli Ahmić. Ona je otkrila detalje iz odnosa sa suprugom Asminom, koji ju je pre samo mesec dana prevario sa Stanijom Dobrojević.

- Dobro sam. Ušla sam ovde, osećala sam veliku tremu. Razlika je što sam kroz ovo što mi se dešava prolazila u svoja četiri zida, a sada imam ljude oko sebe. Dobijam pažnju od ljudi sa kojima se ovde družim. Osećam se i kao da sam malo potonula. Nedostaje mi ćerkica moja jako. Imam želju da mogu nekako da je čujem. Ovo je najduži vremenski period koji nismo zajedno. Ranije smo se po dan jedan rastajale. Čudno mi je bez nje. Po ceo dan smo zajedno, šetamo se, pravim joj kikice - rekla je Aneli, a zatim dodala:

- On je meni govorio da će joj napraviti dete. Govorio je da je devojkama kojima je pravio decu posle toga terao na abortus. Njemu ništa nije sveto, to je jako očigledno - rekla je Aneli.

Učesnica Elite je istakla da je njeno dete ostalo bez oca, kao i da je preživela pakao sa porodicom supruga, pa tako došla do zaključka da će se možda i zahvaliti Staniji Dobrojević:

- Ja nikoga ne mogu na silu zadržati pored sebe, ali ja imam malo dete od dve godine. Ne mogu da se u situaciji u kojom sam brinem kako treba u detetu, nije u redu da mi rade ovo. Ona je objavljivala sliku njegove ruke, dok sam se ja lomila. Moje dete je ostalo bez oca. Ja sam sve i svašta doživela od strane njegovih sestara, one su me prijavile centru za socijalni rad, a žene kad su videle u kakvim uslovima živimo samo su otišle. Ja sam preživela pakao sa porodico svog supruga. Možda se na kraju oi zahvalim Staniji jer me je sklonila od svega toga - istakla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u prilogu:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs