Policija nije otkrila motiv ubistva 👇

Mladić iz Ukrajine ubio je američki par koji ga je usvojio iz sirotišta pre 7 godina. 😲

Dima Tauer (21) suočava se sa optužbama za ubistvo na Floridi, nakon što je u petak ubio Robija i Dženifer Tauer, koji su ga usvojili.

Policija je stigla u kuću nakon što je dobila poziv o porodičnoj svađi i pronašla tela Amerikanaca jedno pored drugo na podu u krvavoj dnevnoj sobi.

- Bili su zaista divni ljudi. Niko ne razume odakle tolika mržnja. Oni su bili jedini ljudi u njegovom životu koji su ikad pokušali da mu pomognu. Tretirali su ga kao rođenog sina - rekao je njihov rođak Voren Rajns, piše New York Post, prenosi Telegraf.rs.

Osumnjičeni, koji je ostao bez majke kao dete, dok ga je otac alkoholičar napustio, pobegao je sa lica mesta u vozilu koje su mu kupili usvojitelji pre nego što je peške nastavio kroz gustu šumu. 🤔

Skoro osam sati je uspevao da beži policiji pre nego što je najzad uhvaćen u subotu ujutru.

Rajns je rekao da su Robi i Dženifer išli na nekoliko hrišćanskih misija u Ukrajinu. 👇

Kako nisu mogli da imaju svoju decu, rešili su da usvoje Dimu kao 14-godišnjaka uprkos njegovoj burnoj prošlosti.

- Imao je modrice u sirotištu. Kada su išli napolje da jedu, pojeo bi oko šest hot dogova. Nije puno jeo u sirotištu, ona izgledaju kao zatvori za decu - rekao je Rajns.

Međutim, prema njegovim rečima, njegovi rođaci su bili ubeđeni da će prevazići svoju prošlost uz pomoć ljubavi i pažnje.

Policija nije otkrila motiv ubistva. Primetili su da se u celoj kući nalaze velike lokve krvi, što ukazuje na produženi i žestok napad.

Autor: Telegraf.rs