KO ISTORIJU NE UČI SUĐENO MU JE DA JE PONOVI, MOLIM VAS TUCITE SVOJE STUDENTE

Prastaro pismo iz Vavilona koje je napisao nesrećni student svojoj majci je ponovo aktuelno, najviše iz razloga jer opet pokazuje koliko je mod bivstvovanja koje se naziva "student" rak rana svih društava od postanka civilizacije.

Pismo koje je napisao student Idin Sin svojoj majci Zinu, daje nam tren života i problema koji su krasili odnose majke i njenog sina studenta u 18. veku p. n. e. Idin Sin nije bio kući kod svoje majke kada je pisao pismo, već van kuće, i umesto da piše majci koliko mu nedostaje on je to iskoristio da je napadne jer nema šta da obuče. Zašto? Pa jer je STOKA studentska, eto zašto 🐐💩:

Prenesite gospi Zinu da Idin Sin šalje sledeću poruku: Neka te bog Šamaš, Marduk i Labrat čuvaju zauvek u dobrom zdravlju zarad moje sreće.

Kada je izbacio standardni pozdrav iz sebe odmah je krenuo da skiči po svojoj majci:

Iz godine u godinu, odeća mladih muškaraca ovde je bolja i bolja, ali TI si dozvolila da se moja odeća pogorša iz godine u godinu. Zapravo insistiraš da praviš moju odeću sve manje kvalitetnom i siromašnijom. U vremenu kada se u našoj kući vuna koristi ko hleb, ti meni praviš siromašnu odeću.
Pa čak i sin Adad Idinama, čiji je otac tek puki asistent MOME OCU, ima čak dva seta odeće, dok se ti stiskaš čak i da mi daš jedan normalan set!

I naravno, na kraju, ide FINALNA demonstracija koliko je on jedno malo ljudsko govno 💩:

Iako mi stalno ponavljaš i dosađuješ da je on usvojen, njegova ga majka voli, dok ti mene ne voliš!

I posle vi polažite nade u budućnost u studente. Ko vam kriv što je sve propalo. Lepo kaže stara latisnka poslovica - KO ISTORIJU NE UČI SUĐENO MU JE DA JE PONOVI, TUCITE SVOJE STUDENTE.

Autor: redportal.rs