Mnogi žele do karata za Ligu šampiona

Crvena zvezda ove sezone direknto učestvuje u Ligi šampiona, a poznato je da će se crveno-beli takmičiti u grupi G sa šampionom Evrope Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

U klubu najavljuju borbu za 3. mesto koje obezbeđuje proleće u Evropi, a kod navijača vlada veliko interesovanje za utakmice najelitnijeg fudbalskog takmičenja. Zvezda je još ranije letos pustila u prodaju sezonske ulaznice koje važe i za utakmice Lige šampiona. Zabeležena je rekordna prodaja, pa prema pisanju Telegrafa u klubu razmatraju opciju da paketa u prodaji uopšte ne bude! 😲

Mnogi navijači Zvezde koji još nisu kupili sezonsku, raspituju se uveliko kada bi paketi karata za tri utakmice Lige šampiona mogli da budu pušteni u prodaju, ali kako saznajemo, trenutno na Marakani razmišljaju da možda prodaje paketa i ne bude (u zavisnosti od prodatih sezonskih), ili da se ona omogući samo vlasnicima sezonskih, koji bi tako bili nagrađeni za vernost i dobili bi pravo preče kupovine i dodatnu pogodnost.

Isto tako, kako saznajemo, razmišljaju na Marakani i da cene paketa budu skuplje i da budu približne ceni sezonskih karata, kako bi i time bili nagrađeni najverniji navijači koji su kupili sezonske.

Do prve utakmice Zvezde u Ligi šampiona ostalo je još faktički mesec dana, ali za sada je sigurno da je jedini siguran ulaz na mečeve crveno-belih protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa kupovina premijum sezonske karte.

Autor: telegraf.rs / redportal.rs