"Poštovao je činjenicu da imam 14 godina"

Prisila Pirsli progovorila je o svojoj kontraverznoj vezi sa pevačem Elvisom prislijem kada je imala 14 godina.

Elvis i Prisila venčali su se 1967. godine i bili su 6 godina u braku. Upoznali su se 1959. godine i zajedno su dobili ćerku Lisu Mari prisli koja je tragično preminula 12. januara 2023. godine u svojoj 54. godini.

Foto: Printscreen/People

Prisila je prokomentarisala svoj susret sa tada 24-godišnjem Elvisom dok je bila mlada tinejdžerka koja je prisustvovala konferenciji za štampu na filmskom festivalu u Veneciji.

Insistirajući na tome da Elvis nije iskoristio njenu mladost, prisila je o njihovoj vezi otkrila:

- Mojim roditeljima je bilo veoma teško da shvate da bi Elvis bio toliko zainteresovan za mene, i zašto. Mislim da je to bilo jer sam ga slušala. On bi mi otvorio svoje srce na sve načine. Otkrio bi svoje strahove, nadu, pričao o gubitku majke koji nikad nije preboleo. A ja sam bila osoba koja je stvarno sedela tu, slušala i tešila. To je bila naša povezanost. Iako sam imala 14 godina, bila sam starija u životu, ne u brojevima. To je bila povezanost. Ljudi misle: "Oh to je bio seks. Ne, nije. Nikad nisam imala seks sa njim. Bio je veoma ljubazan, veoma nežan, pun ljubavi i poštovao je činjenicu da imam samo 14 godina. Bili smo više u mislima, to je bio naš odnos.

Priscilla film koji je kreiran na bazi memoara iz 1985. godine Elvis and Me počeće sa emitovanjem u bioskopima 27. oktobra, a u glavnim ulogama su Džejkob Elordi i Kajli Spajni.

IZVOR: YT / A24

Autor: redportal.rs