Ipak je sve cena koju plaćaju???

Sestre Kardšijan postale su veoma popularne nakon procurelog snimka Kim Kardašijan, kasnije i porodičnog rijalitija i sve sloge i nesloge koje su išle uz isti. Ceo svet je pratio njihove porodične svađe, uspone i padove, ali i ljubavni život u kom žene ove porodice nisu imale mnogo sreće.

Ukoliko verujete teorijama sa interneta, onda ste sigurno čuli za "Kardašijan kletvu" koja potiče od jednog njihovog predaka.

Foto: Printscreen DailyMail/Ralph Saroyan - Ancestry.com

Naime, ljudi su na internetu pronašli da su Kardašijan sestre imale predaka iz 1800. godine po imenu Kikl. Kikl nije imala lak život, bila ja zlostavljana od strane svojih roditelja i kada je imala 19 godina, dobila je dete. S obzirom na situaciju i traume koje je doživela, Kikl je odlučila da pobegne i tako je završila u jednom predgrađu u Jermeniji koje je poznato po vešticama.

Foto: Printscreen DailyMail/Ralph Saroyan - Ancestry.com

Kako na TikToku tvrde, Kikl je odlučila da iskoristi veštice i dobije ono što želi. Ona im se javila i zamolila ih za "uslugu":

- Želim da im garantujete lepotu, bogatstvo i slavu.

Pre nego što su ispunile njen zahtev, veštice su upozorile Kikl na cenu koje će njeni potomoci morati da plate, a to je da "nikada, nikada neće pronaći pravu ljubav ili će uvek imati problema da pronađu svoju srodnu dušu".

Video: TikTok/@jumpersjump

Autor: redportal.rs