Komentatoru FIBA-e se očigledno dopao naš jezik 😍

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Portoriko (94:77) u drugom kolu Mundobasketa u Manili. Orlovi sutra od 10 časova po našem vremenu igraju sa Južnim Sudanom u poslednjoj utakmici grupe B.

Najbolji igrač prošlog meča bio je mladi supertalentovani Nikola Jović koji je postigao 17 poena, upisao 4 asistencije i sakupio 4 skoka. Sasvim dovoljno za titulu MVP meča.

Ipak, tokom same utakmice, sada već dosta popularni komentator FIBA-e, Džoš Bet ponovo je progovorio našim jezikom u situacijama kada su naši igrači igrali sjajno i oduševljavali, kako komentatora, tako i celokupnu naciju.

Džoš je ponovo pričao na srpskom, pa smo tako više pita mogli čuti ''Trojka, trojka, trojka'' i ''Hvala lepo'', dok je Nikolu Jovića posle zakucavanja na samom kraju utakmice čak prozvao i ''Beba Divac'' (Baby Divac), aludirajući na talenat koji naš igrač poseduje, a koji se očigledno podudara sa legendarnim reprezentativcem Vladom Divcem.

Podsećamo da je Nikola Jović jedan od kandidata za titulu Zvezde u usponu (Rising Star) na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu.

IZVOR: YT / FIBA

Autor: redportal.rs