Vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Devojčica je operisana u bolnici u Užicu i "njeno stanje je ozbiljno", lekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče popodne upućena za Beograd.

Podsetimo, oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko reke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dve osobe, dok su dve devojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu. U bolnici je povredama podlegla devojčica (9), piše Blic, prenosi Telegraf.

U nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Autor: Telegraf