Priča o smeni trenera sve aktuelnija

Fudbaleri Partizana sinoć su u Beogradu u 5. kolu Mozzart Bet Superlige pobedili ekipu Javora rezultatom 3:1 i tako zadržali šanse da se u slučaju pobede i u zaostalom meču sa Radničkim iz Kragujevca popnu na čelo tabele.

Crno-beli su izgleda prežalili strašan poraz u prvom meču protiv Nordsjelanda u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija. Partizan je poražen sa 5:0 i gotovo da je nemoguće da se dočepa evropskog takmičenja.

Posle ubedljivog poraza pokrenuta je priča o smeni trenera Igora Duljaja koji je sinoć izjavio da ga te priče previše ne dotiču. Ali sve se više priča o njegovoj smeni, a čuju se imena poput Save Miloševića i Saše Ilića.

Milošević je već vodio crno-bele, ali ne tako uspešno. Sa druge strane Saša Ilić je slobodan trener posle otkaza u Bugarskoj. Bilo kako bilo, uskoro se očekuje rasplet događaja. Da li će utakmica protiv Nordsjelanda u četvrtak biti poslednja za Duljaja na klupi Partizana? Najbolje je da sačekamo kraj ove sedmice i vidimo šta su ljudi iz Humske pripremili.

Autor: redportal.rs