Osmeh, šarm i vrhunski intervjui sa poznatim ličnostima 💪

U intervjuu datom za portal Espresso, Božo Dobriša odgovarao je na najrazličitija pitanja i u dobrom raspoloženju bio je više nego voljan da odgovara bez ustručavanja 😎. Ovde vam prenosimo deo intervjua:

Tvoj prepoznatljivi smeh je neizostavni deo svih emisija koje vodiš, da li si takav i privatno? Kako ti uspeva da baš uvek deluješ raspoloženo? 💗

Da, smeh je ono sto obeleži svaki moj intervju i ima mnogo komentara ljudi da zbog mene i mog smeha gledaju emisije, da im nije važno ko je gost. Po tome sam prepoznatljiv. Takav sam i uživo, meni je nekako sve smešno, ne znam ni sam zašto.

Znamo da voliš Cecu i da imas poseban odnos sa njom. 🥰 Ona je takođe istakla jednom prilikom da zna da je došla u Crnu Goru tek kada tebe ugleda, i da si joj omiljeni voditelj... kakva je kada se ugase kamere? 😃

Ceca je posebna priča. Kada ona dođe na crnogorsko primorje nastaje opšta pometnja. Nema tog hotelijera, ugostitelja, taksiste koji nije zaradio Cecinim dolaskom. A naši intervjui u 5h ujutru su priča za sebe.

Ko ti je posebno prirastao srcu od poznatih ličnosti? 😊

Uvek razdvajam privatno i poslovno. Ne volim preterano da se družim sa zvezdama. Kada završimo ovaj poslovni deo, svako ide na svoju stranu. Zato najbolje i funkcionišemo. Nikakvi ručkovi, ispijanje kafa i slično kod mene ne postoje.

Nemaš nikakav problem da pričaš o svojim lapsusima, oni čak postaju viralni na mrežama… koji bi izbrisao da možeš? 😁

Lapsusi su sastavni deo mog života. Ovog leta su mi se dešavali mnogi, posebno da pogrešim ime sagovornika. I to se ljudima jako sviđa, ali se dešava slučajno. Prosto se "uzbudim" kada vidim sagovornika.

Ceo intervju možete pročitati na portalu Espresso.

Autor: Espresso.rs