Keš Voren i Alba u braku su od 2008. godine i imaju dve ćerke i sina 💖

Filmski producent i jedan od osnivača Pair of Thieves-a Keš Voren nedavno je u jednom podkastu u kom je gostovao govorio o braku sa glumicom Džesikom Albom i priznao da je ranije bio jako ljubomoran zbog drugih muškaraca koji su poklanjali pažnju njegovoj supruzi, pa su se zbog toga i rastali nakon 4 godine veze! Međutim, ljubav je ipak pobedila sve, a on je ispričao do detalja kroz šta je prolazio godinama. 💑

- Baš sam bio ljubomoran i zbog toga sam se mnogo loše osećao - istakao je on i dodao:

- Inače sam i te kako imao samopouzdanja, bio sam srećan, zadovoljan time ko sam, šta sam i, sledeće čega se sećam je da sam stalno strepeo iz nekog razgola, ljubomora me je izjedala.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

IZVOG: IG / @jessicaalba

- Onda se ja nisam osećao dobro zbog toga, verujem i ona pa smo raskinuli. U tom trenutku smo već četiri godine proveli zajedno. Od te silne ljubomore sam se pretvarao u ozbiljnu budalu i, zato, bolje je bilo rastati se.

- Kad smo se pomirili, otvoreno sam joj rekao i da „ne podnosi nikakve žrtve". Radi, gradi karijeru i nemoj da te grize savest ako nisi non-stop s decom, oni će da porastu i zaboraviće ta tri ili tih pet dana koliko si bila odsutna - rekao je Keš, kako prenosi 24sedam.rs.

Keš Voren i Alba u braku su od 2008. godine i imaju dve ćerke i sina.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.