Pošaljite 1527 na 3030 📱

U toku je akcija prikupljanja novca za lečenje Maje Babić kojoj su novčana sredstva potrebna za imunoterapije, laboratorijske analize, specijalističke preglede, zračne terapije, troškove puta i smeštaja u toku lečenja.

Maji je operacijom otklonjeno debelo crevo, oba jajnika i veliki broj zahvaćenih limfnih čvorova. Nakon toga primila je 4 ciklusa hemoterapije od kojih nijedna nije pomogla, jer je ustanovljena progresija bolesti sa metastazama i na plućima, kostima, bešici i materici.

Na osnovu saznanja da za ovaj tip tumora može pomoći imunološka terapija, koja se može primati jedino u privatnoj zdravstvenoj ustanovi, Maja je dobila nadu da može pobediti opaku bolest. Imunološku terapiju treba da prima na svakih 21 dan, minimum 2 godine, čija cena je izuzetno visoka, pa joj je potrebna pomoć humanih ljudi kako bi što pre počela sa lečenjem, stoji na sajtu Budi human fondacije.

Novac se uveliko prikuplja, a mališani iz Surčina želeli su da daju svoj doprinos i pomognu Maji da pobedi opaku bolest. Oni su večeras prikupili 19.110 dinara, dok su prethodne večeri za samo 3 sata skupili 21.280 dinara! 💖

- Oni su ta humana deca! Ako se dobija čitalačka značka, zašto oni ne dobiju značku velikog srca - stoji na Instagram storiju koji je podelila direktorka programa televizije Pink Milica Mitrović na pomenutoj društvenoj mreži! 👇

Foto: Printscreen Instagram / @milica.mitrovic.pink

Ukoliko i vi želite da pomognete Maji možete to učiniti tako što ćete poslati SMS sadržine 1527 na 3030 ili uplatiti željenu svotu novca na Majin račun koji možete ponaći ispod na fotografiji.

Foto: budihuman.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.