Zola priznao da Miljana ipak ima nešto posebno u sebi 👇

U sinoćnjem izdanju emisije Narod pita voditeljka Ana Radulović u studiju Pink televizije ugostila je bivše zadrugare i bivše emotivne partnere Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić! 📺😎👇

Kako su Miljana i Zola zadrugari koji nemaju dlaku na jeziku, emisija je bila i više nego uzbudljiva, a Zola je priznao da Miljana ipak ima nešto posebno u sebi!

- Ja sam sa Anom imao okej odnos poštovali smo se. Jeste imala kontradiktornosti, ali ako od toga krećem moram poći iz svog dvorišta jer sam ja mnogo puta u ljubavi bio kontradiktoran - rekao je Zola.

- Gledaoci se često pitaju kako posle svake devojke opet odeš Miljani - rekla je voditeljka.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Posle Slađe nisam. Bio sam sa brutalnim devojkama, Anita, Slađa, Nevena Savić, ali prema Miljani sam osećao, za nju je kucalo iskreno. Miljana ima to nešto da ti lako uđe pod kožu. Tu moć manipulacije, ona tebe ubedi da je loše to što je uradila i kako da joj ne oprostiš - rekao je Zola.

- Je l' si uzimao pare od Miljane - pitala je voditeljka

- Nikad, pa ona mi je u ovoj sezoni uništila 7 hiljada evra stvari, sve mi pocepala. Ranije nisam nosio original stvari, sad sam uspeo sebi prvi put da obezbedim - rekao je Zola, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.