Poznat datum početka nove sezone 🔥

Gledaoci rijalitija Zadruga sa nestrpljenjem iščekuju početak potpuno novog formata zabavnog programa koji nosi naziv Zadruga 7 ELITA! 🤩🎉✨

Sada je poznat i datum početka kada će vrata velelepnog imanja i Bele kuće biti otvorena za useljenje novih učesnika.

Koliko će se ova sezona razlikovati od prethodnih govori i to da je pred početak nove sezone angažovan vrhunski tim stručnjaka koji vredno radi na renoviranju imanja, kako bi imao potpuno novi izgled! 🤩🤩🤩

Foto: promo

Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Radove na ovom megalomanskom projektu nadgledaju lično vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović i direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović, koja je prekjuče na svom instagram profilu otkrila da će Elita početi sa emitovanjem 3.septembra od 21.00 čas.

Foto: Instagram.com/ @milica.mitrovic.pink

Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema Elitu koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica.

Takođe, kasting za učesnike Elite u punom je jeku, a produkcija TV Pink bolje nego ikada, u najstrožoj tajnosti, čuva imena učesnika koji će biti učesnici spektakularnog rijalitija, a kako saznajemo, milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma.

Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni Elite iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za 1. mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Autor: redportal.rs / pink.rs