Nije plaćala rate kredita 🤷‍♀️

Pevačica Danijela Vranić povukla se sa muzičke scene pre više od 10 godina, međutim, postala je ponovo aktuelna u medijima kada je Kurir objavio da joj je banka, navodno, uzela stan zbog toga što nije plaćala kredit.

Kako navodi pomenuti medij, reč je ostanu na Novom Beogradu koji je kupila još jok se bavila pevanjem, međutim, kada je napustila karijeru navnodno nije imala novca da isplaćuje kredit u švajcarskim francima.

- Danijela je, nakon što je završila sa muzičkom karijerom, imala ušteđevinu, od koje je nekoliko meseci živela. Kad je napustila Beograd, otišla je kod svojih roditelja, a rate kredita nije plaćala. Probala je da izda taj stan kako bi imala za rate jer se radi o kreditu u švajcarcima, međutim, trebalo joj je novca i za život. Dugo se borila, a onda nije mogla više i taj stan su joj oduzeli – govori izvor za pomenuti medij, kako prenosi Pink.rs, pa dodaje 👇:

- Pevačici nije bilo svejedno, ali nije imala drugog izbora. Pokušavala je da nađe izlaz iz ove situacije, međutim, s obzirom na to da se povukla sa scene, nije htela da traži pomoć od ljudi koje je poznavala odranije, da ne bi ova priča došla do medija, pa se od tog stana oprostila. Nakon što je izgubila stan, čak se i šalila na svoj račun, pa je pričala: "E, sad mi ništa više nije ostalo od pevačke karijere.“ Danas ne znam gde je ona, ali sam čuo ono što i svi, da je u nekom selu blizu Valjeva i da ne planira da se vrati na muzičku scenu - rekao je izvor.

Foto: Printscreen YouTube/Pink Music Festival

Autor: Redportal.rs / K.Đ.