Možda ideja o poseti malih zelenih komšija i ima neku verodostojnost, ali sledeće teorije u kojima se spominje NLO ipak bude neku nepoverljivost.

Moramo se složiti da kada je reč "čudno" u pitanju, u sferi teorija zavera o NLO, postoji neka vrsta skale. Iako neke teorije o vanzemaljcima imaju poslednje mesto na toj skali, "čudno" ne znači i nužno nemoguće. 🧐🧐

Isto tako, mnoge stvari koje kruže internetom, zvuče krajnje bizarno. Da li je isto tako neverovatno da nas vanzemaljci posećuju? 👽

Možda ideja o poseti malih zelenih komšija i ima neku verodostojnost, ali sledeće teorije u kojima se spominje NLO ipak bude neku nepoverljivost. Procenite sami.

NACISTI SU KORISTILI TEORIJU VANZEMALJACA ZA RAZVOJ TEHNOLOGIJE 👽👽

Navodno, u ovoj teoriji postoji mišljenje da je Adolf Hitler bio fanataik okultnog i paranormalnog. Zapravo, svi nacisti bili su fascinirani ezoterikom. U ovoj teoriji, tvrdi se da je postojao tajni projekat među nacistima koji su posvetili svoje vreme stvaranju letećih tanjira i oružja.

Iako ovo može izgledati kao prilično jednostavna misija da se stvori vazdušno sredstvo kao oružje, mnogi ljudi veruju da su u pitanju sitnice, Knjiga Le Matin des Magiciens koju su napisali Luis Pauvels i Žak Berže, sugeriše da je nacistička Nemačka razvila celu flotu svemirskih letelica, pomoću NLO informacija, kako bi letela u svemir i srela se sa ovom rasom, sa kojom su komunicirali.

Posle rata, naučnici koji su radili na projektu nestali su na Antarktiku, a mnogi tvrde da je i ovo laž i da je sve zataškano kako bi se nastavilo njegovo istraživanje.

NIKOLA TESLA IMAO SPOSBNOST DA KOMUNICIRA SA VANZEMALJCIMA KOJI SU KRUŽILI OKO ZEMLJE 🛸🔊

Ova teorija navodi da je Nikola Tesla tada tvrdio da komunicira sa vanzemaljcima. Godine 1899, Tesla je radio na projektu bežičnog napajanja u Koloradu, i evo šta je tada rekao.

- Duboko sam ubeđen da na Marsu postoje neverovatno inteligentna bića. Tokom mog eksperimentisanja, dobio sam fascinantne dokaze o postojanju života na Marsu. Usavršio sam bežični prijemnik iznad svega poznatog, i uhvatio sam signale koje sam tumačio kao 1/2/3/4. Verujem da su Marsovci koristili brojeve za komunikaciju jer su brojevi univerzalni - rekao je Tesla tada za The Albany Telegram.

Međutim, srpski naučnik nikada nije javno pokazao dokaze za svoje tvrdnje.

Poslednjih godina, pojavila se nova teorija o Teslinom bliskom susretu. Prema novoj teoriji, Teslu je zapravo kontaktirao vanzemaljski artefakt koji je leteo oko Zemljine orbite, starosti oko 13.000 godina, Artefakt je nešto što je u NLO krugovima poznato kao "Satelit crnog viteza".

Autor: redportal.rs