O novim trendovima u muzici misli sve najbolje, ali...

Uoči nastupa u Crnoj Gori, Zdravko Čolić je odgovarao na pitanja novinara.

Popularni pevač se prisetio saradnje sa Hansom Cimerom, nemačkim kompozitorom filmske muzike, između ostalog i autorom numera u filmovima Pirati sa Kariba, a sa kojim je sarađivao na albumu Šta mi radiš koji je izašao pre 40 godina:

Divno, ali ovo nije prilika da ja mogu o tome da pričam... Međutim, jedna divna saradnja iz Londona, kad je Kornelije Kovač sa njim sarađivao. Kasnije je on postao najveća zvezda filmske muzike. Imamo divne pesme koje je on radio, kao što su Podlugovi, Afrika...

Zdravko Čolić je ispričao i kako gleda na nove trendove u muzici:

Mislim sve najbolje, naravno. Ali pitanje je sada koliko postoji muzike u nečemu što se zove hit ili koliko je to samo prolazna pesma. Toga je uvek bilo na svetu. Treba imati i jedno i drugo. Ako čovek pravi desetak pesama, mora uvek imati 2-3 koje nisu hitovi.

Na pitanje da li je tačno da je prekinuo koncert zbog smeha, jer ga je osobe iz publike gađala brushalterom, Čola je rekao:

Ja obično pokupim brushalter i stavim ga kod bubnjara. Lep je to događaj. To je nečija emocija. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs