Do sada je organizovao više od dvadeset humanitarnih turnira Borbom protiv nasilja

Poznati Novosađanin Miša Bačulov Ronin, nagrađivani sportista i humanitarac, novi je član predsedništva Evropskog puta Basta i na predstojećim izborima biće kandidat za gradonačelnika Novog Sada.

Kroz bavljenje sportom i humanitarni rad stekao je poverenje brojnih Novosađana i svakodnevno nastoji da plemenitim veštinama mlade usmerava na pravi put.

Foto: Instagram.com/miša_ronin

Bačulov je treći u svetu u tajladskom boksu, vicešampion Balkana i vlasnik 30 medalja. Rođen je 1982. godine, a borilačkim sportom ozbiljno je počeo da se bavi 2000. godine. Godinama je boravio u Češkoj i Holandiji, međutim, takmičarsku karijeru prekinula je povreda ramena nakon čega se vratio u Srbiju i počeo da se bavi trenerskim poslom.

Bačulov je otvorio klub Ronin Gym i tada je počeo da obučava nove borce i da se bavi humanitarnim radom.

IZVOR: YT / HFS Akademija

Do sada je organizovao više od dvadeset humanitarnih turnira Borbom protiv nasilja, tokom kojih je prikupljeno više od 30.000 evra, a novac je doniran onima kojima je bio preko potreban. Njegovi sportisti su, između ostalog, pomogli i članovima Udruženja Sunce koje se brine o deci oboleloj od cerebralne paralize.

Autor: Redportal.rs